lauantai 4. helmikuuta 2012

LangoillaMietin miten pitää Mio lähellä ja valvovan silmän alla.
 Tietysti, langat esille!
 Pakkaspäivät ovat muutenkin innoittaneet neulomiseen,
 joten tässä olivat sekä hyöty että huvi.
 
 
 
 
 
Sitten pikku kaveri väsähti, pitkät päiväunet...
 Minä sain muutaman palleron lisää neulottua.
 
 
 


 Nyt on taas vauhtia riittänyt! 
 Tinka pakeni yläkertaan turvaan ja Nekokin on jo varoittanut
 liiallisesta riehumisesta..
 Hyvin on tähän asti toivuttu :D

8 kommenttia:

 1. Hyvä että toipuminen on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta voi hyvänen aika noita operaatioita! Minunkin silmät kostuu pelkästä ajatuksesta. Ovat niin surkeita kun ovat kipeitä!

  Tsemppiä Miolle paranemiseen ja ihmisille ja muille kissoille tyypin hoitamiseen! Toivottavasti kaikki menee asianmukaisesti alusta loppuun!

  VastaaPoista
 2. Henna, Friede ja Figo:
  Kiitos teille!! Tosi hyvin alku on mennytkin, jos kauluria ei olisi, ei paljon tietäisikään toimenpiteestä. Lääkettä menee vielä muutaman päivän ajan.
  Eilinen päivä oli kyllä hermostuttava ja huolta täynnä, tämä päivä jo toisenlainen ;)

  VastaaPoista
 3. Voi Pikku Mioa! Langat vaan kiinnostaa, niin ne kiinnostaa meidänkin Ruskaa. Mutta Ruskan ei ole tarvinnut leikkausta vielä kokea - eikä kauluria, vaikka on Mioa ehkä ainakin vuotta vanhempi. Kuvissa näyttää, että Mion turkki on yhtä silkkiä ja samettia. Kissat on tuon kaulurin kanssa jotenkin niin säälittäviä ja hellyttäviä. Riippuu kissasta, kuinka hyvin sen kanssa pärjää. Mio näyttää pärjäävän hyvin kun noin leikittääkin.

  VastaaPoista
 4. Paula:
  Yllättävän hyvin Mio toimii kaulurin kanssa. Neko olisi joskus kauluria tarvinnut, mutta siitähän ei tullut yhtään mitään. Näin ihmisestä kissa ja kauluri on tosiaan säälittävä yhdistelmä, mutta hyväähän sillä kuitenkin tarkoitetaan ;)

  VastaaPoista
 5. Mio vaikuttaa kyllä reippaalta kaulurinsa kanssa! Täällä Helmi otti aikanaan kaiken ilon kaulurista: Kaatoi raksukipon lattialle tassulla, asetti kaulurinsa lattialle päätyneiden raksujen päälle ja heilutti päätänsä rivakasti ja ah, niin paljon jahdattavia raksuja ympäri huushollia!

  VastaaPoista
 6. Naukulan Mamma:
  Itse odotin enemmänkin ongelmia kaulurin käytön kanssa. Mutta ihan kivasti on mennytkin ;) Juu, hyvin samanlaiset elkeet on Miollakin kuin Helmillä on ollut, ja entäs sitten vesikuppi....

  VastaaPoista
 7. Voi Mio-parkaa!
  Kun meidän Iiris leikattiin, niin kaulurin kanssa se sai paniikkikohtauksen. No, haettiin sukka, se oli päällä tasan 5 sekuntia. Sitten annettiin olla ilman kun se ei onneksi nuollut koko haavaa...

  VastaaPoista
 8. Minttu:
  Mio on soputunut yllättävän hyvin kauluriin, kutittaa vain niin vimmatusti kaulaa... Ruokailun ajaksi olen ottanut kaulurin pois, oi sitä riemua!

  VastaaPoista