perjantai 5. lokakuuta 2012

Jo mahtuu...
"Poissa silmistä, poissa mielestä."
Aitan toinen puoli on varastotilana ja hyvin sekalaisena sellaisena.
Ovelta sai tavarat heitellä sisään kun ei itse sinne mahtunut.
Eikä sieltä mitään löytänyt.
Suututti se sen verran että järjestystä oli saatava!
Kaikki pois ja hyllyt rakenteille.

Nyt löytyy!!
Eikös tullutkin siisti?


  

Minnihän oli tietysti mukana siivoushommissa ;)Järjestelyhommelit venyivät iltaan ja nautimme kauniista illasta.4 kommenttia:

 1. Onpa siistiä. Sait järjestystä aikaiseksi. Viimeistelit vielä panemalla matonkin lattialle. Omakotitaloissa ja maalaistaloissa on ihan eri lailla säilytystilaa kuin kerrostaloissa. Sinne ulkovarastoihin ja vintteihin voi heittää tai järjestää vaikka mitä, jopa seuraavien asukkaiden tai sukupolvien löydettäväksi.

  VastaaPoista
 2. Kummasti aina helpottaa kun saa jonkin tilan järjestykseen. Nyt kun kaikki kalut pihalta pitäisi siirtää suojaan on tuo järjestely taas edessa.

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset varastotilat on vaikeita. Niille tuppaa herkästi käymään tuolla tavalla :D Hyvää työtä olet taas tehnyt!

  Tällaisessa pienessä huushollissa on tietysti se hyvä puoli, että varastotilaa ei liiemmin ole. Kertyy sitä tavaraa sittenkin, mutta jos silloin tällöin täytyy muuttaa, on myös turhaa tavaraa hävitettävä.

  Minni ♥ Löytyikös varastosta aarteita Minnillekin? ;)

  VastaaPoista
 4. Paula:
  Vielä kun se järjestys pysyisikin :)
  Paljon olikin tavaraa kertynyt ja paljon heitin poiskin...
  Matto olikin siellä, löytyi kaiken kaman alta ;D ;D


  Cheri:
  Helpottaa se, niin omaa mieltä kuin tilaakin. Nyt on minunkin helppo järjestää kesätavarat aittaan eikä vain viskata ovelta. Suurimman osan olen syksyn tieltä aittaan jo siirtänyt, vaan vielä pihalta löytyy ;)  Henna, Friede ja Figo:
  Niin, mikä poissa silmistä se poissa mielestä. Isompaa järjestelyä viivytän mahdollisimman pitkään, mutta on se sitten hienoa ihastella siisteyttä kun sellaisen aikaan saa ;)

  Minni löysi itse kaikkea kivaa ja minä riensin perään katsomaan varastettua aarretta. Suurimman osan sai kyllä Minni aarteistaan pitääkin ;D ;D

  VastaaPoista