sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kesää kohti...Myös tänä päivänä aurinko on hellinyt meitä!
 Etsin ensimmäiset kesäkalusteet aitan edustalle...
 
 
 
 

Siirtelin lunta paikasta toiseen...
 
 


... on meilläkin sulaa...
Ja jotakin tulossa...
 Jos paikansin oikein, tämä on narsissi (?)


 
  
 Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


 

7 kommenttia:

 1. Eikös olekin ihana tehdä kesää ;D Meillä on samat hommat ja piha on kohta sula! Tänään jo haravoinkin osittain...hullun hommaa, sanoo joku, mutta olkoon. Mukavaa puuhaa.
  Nyt sataa vettä ja aurinko yrittää pilkistellä esiin ;D

  VastaaPoista
 2. Aseman laidalla: Samoissa hommissa ollaan oltu :D Minä myös katselin haravaa, sattui silmiin kun saunaa olin siivoamassa, mutta haravointi vielä jäi. Kunhan lisää vielä maata paljastuu... Nautin haravoinnista, jälki näkyy heti ja piha on aivan eri näköinen haravoinnin jälkeen.
  Jotenkin on nyt energisempi olo, aurinko armas! Talviunet ovat ohi ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on enään varjoisissa kohdissa lumikasoja muilta osin lumet ovat sulaneet. Ihana hommaa olla ulkona puuhastelemassa jotakin, kevät auringon paistaessa. Kaunis pöytäasetelma aittasi seinustalla :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se kevät piristää. Talvella (vaikka talvesta tykkäisikin) tuntuu ettei mikään uni riitä, näin kevätauringossa herää aamulla varhain pirteänä ja on jotenkin valoisampi mielikin.

  Se näillä leveysasteilla on minusta ehkä parasta, että vuodenajat eroavat selvästi toisistaan. Olisi ihan tylsää jos talvi olisi viileämpi kesä ja kesä kuumempi kesä, syksy ja kevät sitten jotain siltä väliltä :D

  VastaaPoista
 5. marjamatilda: Kiitos! Kyllä se vain ulos tuo aurinko houkuttaa... Kaikkea pientä voi touhuilla vaikka lunta vielä onkin ;)

  Henna, Friede ja Figo: Meillä tuntuu talvella olevan aina pimeää, lähimmät katuvalotkin ovat 7km päässä. Itse en pidä talvesta ollenkaan, näin keväällä herään talvihorroksesta ja nyt virtaa riittää! ;)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa että olet piipahtanut blogissani! Täälläkin näyttäis olevan kovasti kissajuttuja :)

  VastaaPoista
 7. Katjusha: Niitähän riittää... Kiva kun piipahdit sinäkin ;)

  VastaaPoista