lauantai 9. huhtikuuta 2011

Verhon vaihtoTalviverhot pois,
 ikkunan pesu, 
 lakanan vaihto,
 imurointia,
 pölyjen pyyhkimistä,
 tyynyn vaihtoa,
 tavaroiden siirtelyä paikasta toiseen...
 Kyllä siihen saa aikaa kulumaan monta tuntia
 vaikka kyseessä oli vain yksi huone.
 Tarkkaa työtä vai hitautta?!

Hyvin näkyy...

Vanhat matkalaukut siirsin takaisin alas,
 niihin sai paljon piilotettua kaikenlaista...selvennykseksi: nallipyssy


 Ja siivouskukathan on oltava...


5 kommenttia:

 1. On oltu ahkeria! Meillä on klasinpesu vielä suunnitteilla. Kohta se kyllä tehtävä on, jopa mieheke totesi huvittuneena yksi ilta, ettei taida kissat nähdä ikkunasta mitään kun on niin paljon tassunjälkiä :D

  Mutta onhan se mukavaa sitten kun on puhtoista ja keväistä. Oliko muuten viralliset valvojat valppaana akkunanpesupuuhissa? ;)

  VastaaPoista
 2. Henna, Friede ja Figo: Viralliset valvojat olivat valppaina ja tarkistivat tulosta nenä kiinni lasissa.. Hyväksyivät ;)

  VastaaPoista
 3. Niin että lasissa on jo pian taas nenänjäljet :-D
  Kyllä se vaan on ihanaa, kun voi tehdä hitaasti ja huolella, omaan aikatauluun, eikä tarvitse kiirehtiä. Kun kunnolla tekee, saa asioihin kulumaan miten paljon aikaa tahansa! Aina tulee lisähommia siitä vierestä, tai yksi homma johtaa toiseen ja pian yhteen verhonvaihtoon kuluu koko viikonloppu!

  VastaaPoista
 4. Sinullahan on siellä aina kaksi apulaista, työnjohtajaa, tarkkailijaa, jotka seuraava vierestä silmä tarkkana, että mikäs on tilanne ja mitäs nyt tehdään. Meillä ei olla vielä päästy näin pitkälle, kunhan perusimurointi on hoidettu. Auringin paistaessa klaseihin sen huomaa!

  VastaaPoista
 5. Saila: Niin, nämä lisähommelit huomasin heti... Yhden paikan kun saa tehtyä, huomaa toisen joka myös täytyy hoitaa. Mutta miten ihanasti sanoit omaan tahtiin tekemisestä tämä on totta, otin nyt vain tämän "yhden verhonvaihdon" ja yhden huoneen yhden päivän hommaksi. Olen tyytyväinen tulokseen valvojien kanssa... Odotellaan innostusta toiselle huoneelle :)

  Paula: Näin keväällä auringon paisteen paljastaessa kaikenlaiset pienemmät ja isommat talven jäljet sisällä riittääkin hommia. Mutta vähän kerrallaan, se mikä hyvältä tuntuu, ei tule stressiä sikä muitakaan paineita siivoksesta ;)

  VastaaPoista