perjantai 6. toukokuuta 2011

Pihalle...Aitan siivouksen yhteydessä laitoin jo muutamia
 kesäjuttuja pihalle.


 Sammakkoprinssit palasivat...

Vanhat työkalut valmiina käyttöön...
Osa ruukuista odotelemassa täytettä...


Sisilisko on viihtynyt suihkulähteellä jo vuosia...
Tirkistelyä...

 
Pihalla ei vielä viherrä,
 sisällä vähän...


7 kommenttia:

 1. Kiva nähdä edellisvuosilta tuttuja juttuja taas, kuten tuo pyörä! Kumma juttu, minusta nuo työkalut näyttävät ihan samoilta kuin ne millä ajattelin mennä kohta istuttamaan perunoita ;-)

  VastaaPoista
 2. Saila: Minä olen haalinut tänne näitä vanhoja juttuja, niissä vain on sitä jotakin! Työkaluista, mitä sitä hyvää vaihtamaan, nämä on paremmin silloin tehty!! :D

  VastaaPoista
 3. On hyvin tehty, se on ihan pakko sanoa! Ja kun vielä kädensija on mukavasti sileäksi kulunut, niin siitä on tosi hyvä pitää kiinni.
  Vanhat jutut ovat niin kauniita. Niissä näkyy usein käden jälki, onkin ihmeellistä ajatella että joku talonpoika ja kalastaja on osannut itse tehdä työkalunsa.

  VastaaPoista
 4. Ihana sisilisko! Olisipa vesiputous ja siellä sisilisko.

  VastaaPoista
 5. Sisilisko on kyllä viehättävä. Ja se tyyppi, joka tirkistelee puussa!

  Kyllä se kohta vihertää pihallakin :)

  VastaaPoista
 6. Saila: ... monesti olen myös miettinyt että kuka näitä vanhoja työkaluja onkaan käyttänyt ennen meitä ja minkälaista heidän elämänsä on ollut ;)

  VastaaPoista
 7. Naukulan Mamma: Sisiliskomme on myös kokenut kovia, pienet vieraat yrittivät kivittää sen ennenkuin kerkesin hätiin... Tarkasteltuamme tilannetta hekin totesivat sen vaarattomaksi :D


  Henna, Friede ja Figo: Varmasti vihertää, olen vain malttamaton ;)
  Puun asukit, sekä kissan että linnun pesineen olen saanut työkaveriltani pihaa koristamaan, sopivat mielestäni hienosti yhteen!

  VastaaPoista