maanantai 9. toukokuuta 2011

TelevisioSiirryimme uuteen aikaan,
 uuden television myötä.
 Vanha oli sellainen metri x metri laatikko,
 iso ja painava kun mikä.
 Tuossa arkun päällä se oli ja siihen tuli uusikin,
 niin kaponen että!
 Neko myös tätä ihmettä katselemaan ja 
 uuden paikan sen myötä löysi itselleen...

Ehkä kuitenkin tuota katselu etäisyyttä kannattaisi miettiä vielä ;)6 kommenttia:

 1. Meillä littanatelkkarin oston jälkeen väheni kissojen kiipeilymahdollisuudet :( Nyt eivät pääse enää kirjahyllyn päälle, sinne piti telkkarin päältä mennä.

  Mutta Nekopa saikin aitiopaikan katsella luonto-ohjelmia ;) Ja talvella lämmitellä, TV lämmittää aika lailla.

  Ja on tuo laatikko muuten tavattoman hieno (ja hauskat nuo luistimet)! Oikein aarrearkku. Ja sitten on vielä Neko Aarrearkun Vartijana ;)

  VastaaPoista
 2. Henna, Friede ja Figo: Neko varmaankin tykkäisi lämpimästä paikasta... Minua vain vielä hirvittää että näin littana telkkari ei pysy pystyssä... "Aarrearkku" onkin peruja appivanhemmilta, luistimet ehkä jo joutaisivat kaappiin ;) Arkun sisältö on varmassa tallessa...

  VastaaPoista
 3. On totta, että vanha tv on aikamoinen järkäle noihin uusiin litteisiin verrattuna. Neko esittää kai omasta mielestään mielekkäämpää katsottavaa kuin takana oleva ruutu ;-)

  VastaaPoista
 4. Saila: Television koko ero on melkoinen! Itse katson hyvin vähän telkkaria joten Neko on kyllä paljon mielekkäämpää katsottavaa kuin tv-ohjelmat... :D

  VastaaPoista
 5. Aluksi litteä tuntuu niin pieneltä, ja äkkiä sen vanhan kokoa ei sitten taas enää muistakaan. Meilläkin varsinkin Helmi kunnostautuu tv:n edessä istuskelemisessa. Varsinkin silloin jos sieltä tulee jotain oikeasti kiinnostavaa :)

  VastaaPoista
 6. Naukulan Mamma: Aivan, tuntuu kuin telkkaria ei olisikaan ;)

  VastaaPoista