sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Tinka ja NekoKerrankin sain Tinkasta mielestäni kunnollisia kuvia,
 Tinka on jotenkin hankalampi kuvata,
 yleensähän minun kissakuvat ovat Nekosta...


Sekä Neko,
 nukkumassa,
 liimautuneena mieheeni kiinni...
Toiselta puolen kainalosta pilkisti takatassu.On ne suloisia!!8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia Tinkasta ja hienossa ympäristössä, istumassa pölkyn (?) päällä sekä miettiväisen että valppaan näköisenä. Ja Neko sitten...

  VastaaPoista
 2. Kyllä sulla on mainiot kissat ♥

  VastaaPoista
 3. Voi että tuota Nekoa! <3 Mikä päikkärikaveri, oikein antaumuksella nukkuu liimautuneena!
  Tinka on niin kaunis, ja taitaa tietää sen itsekin, ihan kuin vähän keikistelisi siinä tolpan päässä!

  VastaaPoista
 4. Paula: Pölkyn päällähän se Tinka tähyilee, aurinko hieman häikäisi silmiä siinä tarkkailessa lentäviä ihmeitä. Kaikki kiinnosti yhtä paljon, niin kärpäset, perhoset kuin kuivat lehdetkin.


  lumikissa: On ne! ;)


  Saila: Tätä läheisyyden hurmaa... Viime yönä kissat valtasivat sängyn niin että jouduin miettimään mihinhän päänsä kallistaisi. Molemmat haluavat nukkua kasvojen edessä tyynyllä, käännyitpä sitten suuntaan tai toiseen niin joka tapauksessa karvat kutittelivat ja olivat suussa. Selällään jos yrittää nukkua tungosta tulee rinnan päällä... No, nukuttu kuitenkin on, karvojen kanssa tai ilman ;)

  Kuten kirjoitin, Tinkasta on vaikea ottaa kuvia, Tinka haluaa aina kääntää päänsä pois kamerasta. Näitäkin kuvia otin monta kymmentä, niistä muutama onnistui... Keikistelijä tosiaan ;)

  VastaaPoista
 5. Tinka on vaikea kuvattava varmasti myös tummien kasvojensa vuoksi. Naukulan edesmennyttä Onni-kissaa oli myös tosi vaikea kuvata. Täällä saa nykyään nukkua melkein yksin, kun Helmi on siirtynyt nukkumaan lattialle sängynviereen ja Wilma tulee vasta aamusella kainaloon. Vähän yksinäistä, mutta kissa-allergikolle varsin sopivat nukkumajärjestelyt tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 6. On ne totisesti suloisia! Naamiokissat saattaa olla sen naamion takia hankalia kuvattavia (kuten Naukulastakin jo sanottiin), naamiot kun on tunnistamisen hankaloittamiseen suunniteltu. Ja samasta syystä se pää tietysti käännetään herkästi poiskin kamerasta ;)

  Neko, voi Neko millainen unikaveri! Kyllä tuollaisen kyljessä kelpaa pötköttää. Ja Tinka on kaunis, niin kaunis!

  VastaaPoista
 7. Naukulan Mamma: Mitä, onko Mamma kissa-allerginen? Tämä on mennyt minulta täysin ohi.. Mutta lieventäisikö yksinäisyyttä Saaripalstan Sailan tyyliin vastaavat kissapehmot :D Sailahan kertoili aiemmin kissoista jotka ovat matkoilla mukana lieventäen kissaikävää..

  VastaaPoista
 8. Henna, Friede ja Figo: No, löytyihän se selitys huonolle kuvaamiselleni ;) Ihmettelin miksi en saa niitä kuvia Tinkasta!
  Kyllä, mielellään niiden vieressä nukkuu, mutta nyt ovat jo liiankin lähellä.. Enkä raaski pois ajaa vaan itse siirryn, kissat siirtyy ja piiri pieni pyörii ;)

  VastaaPoista