tiistai 7. kesäkuuta 2011

IlomantsiIltana muutamana, kauniina sellaisena
 kävimme ajelulla, suorastaan maakunta matkailua ;)
 Ilomantsissa on Möhkön Manta,
 kahvio.
 Vanha laiva? Alus? Proomu?
 Oikeaa nimitystä en tälle tiedä,
 joka tapauksessa nyt kahvio.
 Poiketkaa kahvilla jos siellä päin liikutte...Sitten tietysti vanhana romunkerääjänä huomasin ensin nämä


Turvallisesti kotona... 

5 kommenttia:

 1. Joskus olen käynyt tuolla muistaakseni vai mikä toinen paikka siellä on.. kaunista kuitenkin. Ilomantsi on tuttu tuosta Pääskynpesästä, siellä on tullut monta kertaa yövyttyä. mie asunkin tässä lähikaapunnin lähellä;) Taijat siekii olla täältä päin?:)

  VastaaPoista
 2. Ilomantsi ja koko Itä-Suomi on minulle aivan vierasta maailmaa. Tosin muutama vuosi sitten sain hiukan tutustua parina kolmena kesänä Tohmajärven seutuun, kun miehelläni oli siellä kämppä ja hän piti vielä mehiläisiä siellä. Ilomantissa en ole koskaan käynyt. Paljon on koti-Suomea vielä näkemättä.

  VastaaPoista
 3. Liisa: Pääskynpesässä mekin olemme olleet muutamaan otteeseen liiton juttuloissa... Kun metsässä asuu niin kaikkihan lähimmän kymmenen kilometrin päässä ovat naapureita ;D Mutta, ilmeisesti olemma aikas lähellä toisiamme... (koko Suomen mittakaavassa). Joskus tässä selailin ja lueskelin nykyisen blogisi läpi ja sieltähän se paljastui...  Paula: Kyllä, Suomessa riittää paikkoja ja katseltavaa, koettavaa! Itse en ole koskaan ollut kiinnostunut ulkomaa matkailusta, mutta Suomessa olisi paljon paikkoja jotka haluaisin nähdä..

  VastaaPoista
 4. Itä-Suomi on minullekin aivan vierasta maaperää. Siilinjärvellä olen käynyt kahdesti, siinä se :D Harmi sinänsä, komeita maisemia ja paljon nähtäväähän siellä(kin) olis. Siksi toisekseen matkailu avartaa, kotomaassakin!

  VastaaPoista
 5. Henna, Friede ja Figo: Komeita maisemia itä-Suomessa riittää... Ja paljon karjalaista perinnettä...

  VastaaPoista