keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

"seinäkuvia"Tänään on ollut hellepäivä,
 näin äkikseltään tuntuu liiankin kuumalta,
 hiki valuu ja väsyttää.
 Toivottavsti ei ukkosta...
 
Autotallikin sai kukat...
 
 
 

Neko lepäilee...
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Tinkalla on ihana häntä ♡ (Kelpais varmaan Ransulle tyttökaveriksi ;-))
  Ei varmaan olisi kissakaverit ulkona jos ukkonen lähestyisi, kai ne sen aavistaisivat. Kuuma on, todella! Etenkin kaupungissa, ihan tuskallista. Ollapa jossain puiden suhinassa.

  VastaaPoista
 2. Tinka näyttää ihanalta, kun kävelee verkkaan polulla rauhallisen näköisenä, ja Neko taas nukkuu niin söpösti korissa. Voi ei! En ole tajunnutkaan, että Tinka on tyttö, olen luullut häntä pojaksi. Muutenkin kauniita hellepäivän asetelmakuvia.

  VastaaPoista
 3. Saila: Nyt alkaa hieman viiletä, tosin lämmintä on vieläkin yli 20 astetta... Olisi se aika vinha näky, kaksi viuhkahäntää vierekkäin menossa, jonnekin, omille salaisille teilleen ;)  Paula: Kiitos Paula! Kyllä, meidän Tinka on tyttökisu, pieni ja sievä sellainen ;D

  VastaaPoista
 4. Ransu tykkää tytöistä! Naapurilla on taas ollut hänen poikansa perheen kissat hoidossa saarimökillä. Muutama päivä sitten Ransu tuli mukaani käymään heidän mökissä, hyppäsi lasikuistin sohvan selkänojalle ja katseli kovasti ikkunasta sisään olohuoneeseen. Syy selvisi pian: heti ikkunan toisella puolella olohuoneen sohvan selkänojalla lepäili Nelli-kissa.
  Ransu taisi lauleskella: Ruudun takaa, ruudun takaa...

  VastaaPoista
 5. Saila: Ihana Ransu!! Nelli on tainnut kuullakin serenadin ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana toi kisu! Sillä on oikein kissanpäivät.

  Tänään olikin tosi hellepäivä, piti aina sisälle tulla paahdetta pakoon. Nyt kun aurinko on laskenut, niin tykkään puuhastella tuolla pihalla. En niin välitä helteistä. Illat on kesäisin mun juttu.

  VastaaPoista
 7. Minun piti tulla uudestaan, kun unohdin eilen kysyä, että mitkä kasvit sulla on tuossa ekakuvassa tuo riippuvaa sorttia oleva?

  VastaaPoista
 8. Liisa: No niin oli, paahtavaa. Kyllä tuli viime kesä elävästi mieleen...
  Eka kuvan kukka on kesähumala, kesäkukka joka kasvaa tosi nopeasti ja näyttävän näköinen. Sitä minulla on tuossa etukuistilla yksinään sekä pyörässä peralgonioitten kanssa ja kesken eräisessä penkissä kesäkukkien kanssa (kuvia myöhemmin)

  VastaaPoista
 9. Hieno kori Nekolla! Ja Tinka kyllä TIETÄÄ olevansa kaunis neito pihalla astellessaan <3

  VastaaPoista
 10. Naukulan Mamma: Tämä kori onkin kesäkori. Se on vanha puunkantokori josta sanka purkautui ja olin jo kokonaan sitä heittämässä pois. Mutta koska kissoille ei taida koskaan koreja liikaa olla laitoin sen etukuistille penkin alle, siihen pyyhee alustaksi ja hyvin on kelvannut!
  Niin, Tinka on Tinka.. Välillä tuntuu että se on tyypillinen blondi ;D

  VastaaPoista